Voor meer spanning in de slaapkamer, denk eens aan toys voor dames

Toys voor dames

Nee, de dames hoeven zich bepaald geen zorgen te maken als het gaat om toys voor dames, want die zijn er echt legio. Hoewel het aanbod voor de man ook nadrukkelijk groeiende is, hebben dames nog steeds veel meer keuze dan de mannen.

 

De vibrator blijft onverminderd populair bij de vrouwen

Binnen het aanbod toys voor dames nemen vibrators een belangrijke plaats in. De Tarzan blijft onverminderd populair bij de dames met de bekende draaiende elementen, zoals ook de clitoris vibrator, de vibrator speciaal voor de G-sport, de mini- en de realistische vibrator gretig aftrek vinden. Ook de zogenaamde luchtdruk vibrators doen het goed, zoals de mini-uitvoering steeds vaker in de tas van de moderne vrouw te vinden is. De mini vibrator is ook handig voor op reis. Ook de dildo scoort nog steeds goed als het gaat om toys voor dames. De realistische dildo is in opmars, fraai is de uitvoering van glas, zoals ook de dubbele variant meer een meer een vaste waarde in de slaapkamer van de vrouw blijkt. Toys voor dames zijn ook vaginaballetjes; dit kan bijvoorbeeld in de vorm van vibrerende eitjes zijn, die op afstand (bijvoorbeeld door je partner) bediend kunnen worden.

 

Maak de seks lekker met toys en fijner met glijmiddel en massageolie

Toys voor dames heb je ook in de vorm van allerlei anaaltoys. Je hebt de keuze uit verschillende varianten van anale dildo’s, anale vibrators en natuurlijk de buttplugs, in verschillende formaten beschikbaar. Je hebt tegenwoordig overigens ook vibrerende buttplugs. Ondertussen ontdekken ook steeds meer mensen BDSM. Dat zie je terug in het aanbod toys voor dames in de vorm van onder meer borst- en tepelklemmen, zuigers en pompen. Bij deze toys voor dames zijn ontzettend veel accessoires en kleding beschikbaar, zoals je in de meeste sekswinkels toch al prachtige lingerie koopt en producten die de seks nog lekkerder maken in de vorm van bijvoorbeeld glijmiddel en massageolie.

 

Er is voor iedere vrouw wel iets geschikts te vinden

Hoewel heel veel vrouwen het nog ‘gewoon’ met de vingers en handen af te kunnen, hoeft dat beslist niet, want het aanbod toys voor dames maakt dat er voor iedereen iets geschikts te vinden is om nog meer te kunnen genieten tussen de lakens. Ondertussen worden ook de gebruikte materialen van de toys steeds beter, prettiger en vooral gezonder voor de vrouw in het algemeen en de huid in het bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *